Sist vi hørte noe fra Gregg Michael Gillis, bedre kjent under artistnavnet Girl Talk, var det definitive gjennombruddet Feed the Animals i 2008. Et album som mottok unison hyllest av musikkpressen. Gillis er ikke kjent for å holde noe tilbake live heller, og fulgte opp suksessen med en legendarisk turnè, hvor han blant annet fikk øyapublikummet til å danse hemningsløst. Nå er kongen av samples og mashups tilbake med sin femte skive. Mer dansbar enn noen gang.

Det er bare to uker siden Gillis avslørte at en ny skive var på vei. Og plutselig er den her. Moroa kan attpåtil lastes ned gratis via labelen Illegal Arts hjemmesider.

Så, til musikken: Det hele sparkes i gang med saftige Oh No, hvor selveste Black Sabbath får æren av å åpne sceneteppet med sitt legendariske War Pigs-riff. Deretter fortsetter moroa med Let It Out, That's Right og Jump On Stage, som inneholder smakebiter av Lady Gaga, Iggy Pop og Radiohead. Ikke småtterier. Det hele er en gigantisk orgasme, en godtepose fylt med hits. Noen nærmere beskrivelse av de påfølgende sporene er ikke nødvendig. Dette er en lykkepille av dimensjoner. Den ultimate medisin mot vinterdepresjon.

De tolv sporene har glidende overganger, og er ment å høres i ett.
Blant andre artister i den enorme platebunken finner vi også Supergrass, M.I.A., Soulja Boy, John Lennon, Beach Boys og Aphex Twin.

Å peke ut høydepunkter på en slik skive er vanskelig, men et av dem er definitivt Down for the Count, hvor artister som Talking Heads, MSTRKRFT og Kylie Minogue entrer dansegulvet i en usedvanlig dansbar miks. Dette er beats som kan forvandle en kirkegård til et diskotek. Danser du ikke til dette, kommer du aldri mer til å danse igjen.

Det finnes ikke superlativer som beskriver lykken jeg følte da jeg hørte denne plata. Så la meg gjøre det enkelt, med fare for å gjenta uttrykk fra anmeldelsen av Feed the Animals: All Day er rett og slett den ultimate partyskiva. Ingen over. Ingen ved siden. Punktum.

Last ned skiva gratis hos Illegal Art