Verdens tøffeste fyr; Lemmy Kilmister og Motörhead slapp denne uka sitt 20. Studioalbum. 35 år etter starten slipper de et forrykende album det virkelig smaker fugl av. Lemmy runda vel 400 år i fjor, men skal man dømme etter "The World Is Yours" greier han lett 400 til.

Åpningslåta; "Born To Loose" er en av de bedre låtene bandet har kommet med på sikkert 15 år. Et melodisk og groovy refreng det oser Motörhead av. Det er som å høre Lemmys raspende røst si: "Ja vel. Hvis ingen andre greier å lage dritfet rock n' roll så får jeg faen meg lage det sjæl!" For det er ikke snakk om intrikate idèer som må utstuderes ved hjelp av bøker. Det er rett fram, rett i trynet og rett fra levra. Akkurat som det har vært, skal være og kommer til å bli. Neste låt; "I Know How To Die" er en solid boogie-affære i kjent stil, det samme går for nr tre "Get Back In Line". Motörhead banker seg vei framover og det er ikke før låt nr fem vi får en liten nedtur. Låta "Rock N' Roll Music" drar ned både tempo og engasjement. Småkjedelig boogie som ikke samsvarer med kanonåpninga. Men faen heller. Får da være måte på. Herfra går det et par helt streite låter den svorne Motörhead-fan digger taktfast med til.

De potensielt nye fansa hanker de inn i begynnelsen av skiva. Du har også låt nr sju "Brotherhood Of Man" som en mulighet. En stemningsfull og drivende låt med Orgasmatron-vibb. (For ja, det er Motörhead som har Orgasmatron, ikke Sepultura). Med Phill Campbell på gitar og Mikkey Dee på batteri er Motörhead fremdeles en brennhet trio i 2010. Tempo og innsatsvilje av en annen verden og en undertone som sier at her er vi ikke ferdige på lenge. Liker du Motörhead? Kjøp! Liker du ikke Motörhead? Det tror jeg faen ikke noe på!Motorhead.com