Forventningene til Daft Punks første utgivelse på tre år har vært enorme, og hypen massiv. Anledningen er lydsporet til Disneys science-fiction-blockbuster Tron: Legacy.

Selv om franskmennene gjør spreke eksperimenter med klassisk musikk som på C.L.U., blir flertallet av de 22 sporene kun lavfrekvent bakgrunnsmusikk hvor det nærmest er umulig å kjenne igjen Guy-Manuel de Homem-Christo og Thomas Bangalters fengende beats.

Som de fleste andre lydspor, gjør også Daft Punk sitt seg bedre i kombinasjon med filmen. På skive kan det fort bli platt bakgrunnsmusikk.
Tross storslått 3D-grafikk og effekter, er soundtracket det beste med filmen. Regissør Joseph Kosinski lurer for øvrig den franske duoen inn på en snedig, genial måte når de dukker opp som DJer i Michael Sheens karakter Castors The End of Line Club i den fiktive verden The Grid. Eksentriske Sheen slenger følgende kommentar til den franske duoen: - Electrify it, boys and girls. If you'd be so kind.

Plata inneholder absolutt høydepunkter, som fengende End of Line, Derezzed, Solar Sailer og Tron Legacy (End Titles). På ingen måte en dårlig skive, men den massive hypen sørger likevel for at franskmennene leverer en aldri så liten skuffelse.

Hør albumet på Spotify