I Don't Wanna Be A Part of Your So Called Punk er Tonehjulet Kräftpests første samleplate, og viser fram noen av banda labelen har jobbet med. Da labelen er stasjonert i Halden, består også samlingen av et flertall østfoldband.

Og det åpner bra. Anti Poison Slammer byr på andpusten rockelåt i Fold the Girl, med en fet miks av gutte- og jentevokal. Deretter følger Moffarammes opp med punk av det gode, gamle, svette britiske slaget. Også jentebandet Vayan Con Satan leverer med rufsete Havanna. På fjerdesporet kommer et av skivas høydepunkter; hardcorebandet Dakari fra Haldens Them. En melodiøs låt med tung bass, hard vokal og trøkk som får deg til å svette.

Etter en ålreit rockelåt fra Göttemia, kommer Olafly med en totalt misplassert ompalåt, Løft opp, i stor, negativ kontrast til resten av samlinga. Tempo & the Terror Twins styrer oss tilbake på rockesporet, dog et alternativt, og Fork setter opp tempoet med platas feteste låttittel, Lucifer Will Fucking Kill You Even Though You Are A Christian.

Det mangler ikke på jenteband på skiva, og på Sparkles leverer Lucky Malice Mariann Thomassen-vokal blandet med en skitten, rocka instrumental. Neste låt, Sinful av H.M.K.G., er en av skivas absolutt sterkeste, med en herlig miks av gitarer, vokal og keys. Skiva avsluttes med hardtslående Freedumb, samt noise og tunge riff fra Messerschmitt.

I Don't Wanna Be A Part of Your So Called Punk holder trøkket oppe hele veien gjennom, og beviser at østfoldrocken lever i beste velgående. Imponerende.