Etter tre utgivelser som en del av elektronikaduoen Beneva vs. Clark Nova, går Benjamin Finger solo. Resultatet er skiva For You, Sleepsleeper.

Det starter rolig. Så rolig at du tar deg selv i å spørre: Når begynner det? Så kommer platas høydepunkt Hopscotch Eyestitch. Bassen skrus opp, og Finger suger deg inn.

Oslogutten blander en bonanza av enkle lydeffekter fra miksebordet, deriblant hyppig bruk av elektronisk knitter, som kan minne behag- og noisemakerne Four Tet og Gold Panda, og som gjør at savnet etter partneren Rudi "Clark Nova" Simmons forsvinner. Noen mindre forandringer har Finger imidlertid gjort. Bruken av elektroniske effekter har minsket, og tempoet er dratt ned et hakk. Bruken av vokalen er forsatt den samme: Minimal, og han fortsetter å kombinere elektroniske effekter med instrumenter som saksofon og piano.

Fortsettelsen med noisy Drowned In Elbows og Chunks Of Plaster vekker deg fra drømmeland, før nydelige Obscene Meconium drar deg tilbake. Der forblir du plata ut, og pianolåta Umbrella On Your Smile er et perfekt punktum.

For You, Sleepsleeper er en hypnotiserende samling låter som får deg til å slippe ned skuldrene, puste dypt og drømme deg bort. Len deg tilbake og nyt.

God natt.