David Coverdale etablerte Whitesnake kort tid etter at han sluttet som vokalist i Deep Purple i 1976. Siden den gang har Whitesnake utgitt flere album med varierende kvalitet. Alt fra søppel til storhet. Bandets ellevte studioalbum, Forevermore, er ingen av delene. Det er bare ubetydelig.

Låtene bygger på de samme prinsippene som tidligere. Det er hard rock, hvor gitarriff og Coverdales stemme er sentrale elementer, og et par ballader inni mellom. I utgangspunktet en helt kurrant oppskrift, men Coverdale og co får det ikke helt til å stemme. Det blir for traurig og banalt. Riffene ligner på det man har hørt før, og med tekstlinjer som Now I realize, as I look in your eyes, this must be love, Take me as I am, I´ll do the best I can, for your love og Broken hearts & bitter tears, will be the death of me, får man assosiasjoner til en tenårinsdagsbok i større grad enn til et hard rock-album - utgitt av menn i 60-årene som har så langt hår at de ennå kan bite i det.

Klapp på skuldra skal de ha for å være tro mot det de driver med og for å opprettholde motivasjonen. Resultatet er imidlertid ikke godt nok til å klappe hender, noe bandets trofaste fanskare sannsynligvis ikke vil være enige i.
Whitesnake på MySpace.