Fra det mørke, kalde nord har det kommet en slags supergruppe bestående av kjente fjes og veletablerte musikere fra blant annet Turdus Musicus og Taliban Airways.
En 10-tommers EP ble sluppet 26.mars, og bandet har allerede gjort seg bemerket med påfølgende release-konserter i både Oslo og Tromsø. Og det etter å ha debutert med en musikkvideo tidligere i år. Meget ambisiøst fra et band som så dagens lys høsten 2010.

At the Breaking Point Inn starter den selvtitulerte EP’en, en deilig blanding av hardcore-vokal og melodiøs rock. Låt nummer to Instigate to Rescucitate skiller seg ut som en kjappere, leken og mer catchy låt som starter med heftige indieriff, og eksploderer i en svært så moshpit-vennlig avslutning, og jeg får lyst til å rive meg i håret. På en god måte.

EPens to siste spor Blood og Trustbreacher er kanskje en slags påminner om hva vi kan vente oss. Bak den dominerende vokalen hører jeg også elementer fra 90-tallets store innen amerikansk indierock, og det blir gøy å høre hva de kan gjøre videre med dette.

Ett nytt og spennende band som kanskje endelig kan stikke hodene lengere frem og ut av Tromsøs gater. I helga deler de scene med blant andre Gallows på Rock Mot Rus i Andenes.

Skiva fåes kjøpt på Big Dipper og Tiger i Oslo, og Platekompaniet i Tromsø, samt på iTunes. Den kan for øvrig også bestilles på www.badlands.no.

Kamikaze a Go Go på nett