The Soundtrack of Our Lives, forkortet T.S.O.O.L har drevet på i 17 år, og slapp den 18. april sitt siste album. I følge frontmannen Ebbot Lundberg så er det sjette albumet, Throw It To The Universe det beste de har gjort.

Lundberg har tidligere i år utalt til den svenske avisen "Expressen" at albumet består av sanger som har vært "løse tråder" gjennom en 17 år lang karriere, og man hører at de fortsatt har den psykedeliske 60- talls- lyden som de har blitt så kjent for. Allikevel blir kanskje albumet litt kjedelig i lengden, siden mange av låtene er veldig like i melodi og oppsett, og det er få sanger som virkelig skiller seg ut i mengden. De tre første låtene på plata, inkludert tittelsporet Throw It To The Universe, er relativt like. Heldigvis redder de seg inn igjen med sangen Where's The Rock? som bryter med formen på første del av plata.

Selvom Throw It To The Universe byr på litt mye av det samme, så er det en fin avslutning på det som har vært en lang og begivehetsrik karriere for svenskene. De har produsert et album som gir en god oppsummering på The Soundtrack of Our Lives sin stil opp i gjennom årene; psykedelisk rock, godt blandet med feelgood pop.

Albumets høyepunkter er: Where's The Rock?, Faster Than The Spees Of Light, What's Your Story og den låta som minner mest om det de lagde på 90- tallet; Reality Show.

The Soundtrack of Our Lives spiller på Rockefeller 5.mai


T.S.O.O.L på nett

T.S.O.O.L på spotify