Turbonegro er tilbake på platefronten hele fem år etter den småslappe Retox, skiven som skulle bli deres svanesang med vokalist Hank von Helvete. Bak mikrofonen befinner britiske Tony Sylvester seg og Sexual Harassment er på mange måter en stor opptur fra gruppens forrige utgivelse og mer et steg tilbake til tiden før deres kommersielle gjennombrudd.

Kjernen i bandet, bestående av Happy Tom og Euroboy, består og ser ut til å ha fått seg en ny vår på Sexual Harassment. Det låter råere enn Turbonegro har vært på mange år samtidig som gjenkjennelsesfaktoren er høy på låter som Shake Your Shitmachine og I Got A Knife.

Gitarist Knut Schreiner AKA Euroboy får vist frem klassiske rockeriff i Dude Without a Face, samtidig som Buried Alive låter akkurat så bredbeint som Turbonegro skal være. Musikalsk står dette godt til Turbonegros tekstunivers som fremdeles dreier seg rundt fest og moro i diverse former. Samtidig får tekstforfatter Happy-Tom sendt avgårde et lite stikk til eks-vokalist Hank i Mister Sister.

Tony Sylvester overbeviser som vokalist på Sexual Harassment og synger klart bedre enn Hank von Helvete i studio, så spørs det om han greier å ta over Hanks rolle også på konsertscenen. Akkurat det får vi nok svar på når Turbonegro gjester festivalene Bergenfest og Kollen i henholdsvis Bergen og Oslo denne sommeren. Det er ikke den letteste rollen å ta over, det skal være sikkert og visst!
Turbonegro Official