I dag, 7. september slapp Dreamon sin nye singel, den har fått navnet "All Night". En potensiell hittlåt som garantert vil spinne masse på radio fremover. Hans mest kommersielle utgivelse hittil, men herregud som bra det er. Vanskelig å ikke få denne på hjernen med fengende melodi og refreng i beste "Rihanna" stil. Ikke like heftig video denne gangen, men her synes vi at det er låta som står i sentrum.



Pressemelding fra Spawndreams:

2012 har så langt vært god mot Dreamon a.k.a Anthony Osumanu Vartdal.
Han har turnert land og strand, fra Kristiansand til Tromsø. Spilt på årets Kollenfestival og Slottsfjellfestival med fullt band. Fått 7500 i Spektrum til å hoppe til ”Closer”.
Fra debutslipp i nov.2011 til dags dato vært listet på riksdekkende radio.
Over en million avspillinger på Youtube, og en stadig økende fanbase.

Med all oppmerksomheten har Dreamon i løpet av året fått sjansen til å jobbe med nye samarbeidspartnere. En av disse står bak produksjonen på den nye singelen ”All Night”

”All Night” er produsert av STARROC produsent Martin K.

Martin Kleveland, profesjonelt kjent som Martin K, er en multi platinum selgende musikkprodusent og låtskriver som er signet til Jay-Z og Stargate's label StarRoc. Martin K har samme personlige management som Stargate, representert ved Tim Blacksmith og Danny D.
Martin K har pr idag skrevet og produsert låter for bl.a. følgende internasjonale artister: Lionel Richie (US), Jessie J (UK), Sugababes (UK), Ruben Studdard (US) ( Idol vinner i USA), Joe (US) ( 7 ganger Grammy nominert R&B soul sanger )

Om låta:
"All Night" er rett og slett en låt som handler om å ha det gøy og slippe seg løs.
En låt jeg ville gjøre etter å reist rundt, spilt for folk I hele landet. En gladlåt. Den speiler energien I publikummet jeg har møtt.
Den er skrevet ut I fra det jeg tenker når jeg møter så mye nye folk, vel vitende om at neste dag er vi borte.
Det handler om å ta vare på øyeblikket. Der og da. Nå eller aldri.
Martin og jeg skrev låta under en hendelsesrik uke I Trondheim. Han er en fantastisk produsent, en jeg har lært mye av. Han har en utrolig energi og pasjon for det han gjør. I tillegg har han introdusert meg for folka hans. Tim og Danny, Mikkel og Tor Erik, osv.. Det er starten på en godt sammarbeid.
Låta er mastret av 360Mastering I London (Tinie Tempah, Taio Cruz, Scissor Sisters, Pet Shop Boys, Craig David +++). De Grammy og Brit Awards credits og I tillegg mastret over 50 #1 singler I UK.
Mixet av Ground Rules i SubTunes Studio Oslo
-- Dreamon

All Night på Itunes

Følg bloggen