Gjennom hele november måned har åttitallet og “Forever Young – WiMP presenterer åttitallet” gledet mange. Nå skal det hele avsluttes, og det gjøres selvsagt med stil. Seks norske, kjente artister har gjennom dette prosjektet blitt utfordret av WiMP til å gjøre nyinnspillinger av kjente åttitallslåter.

Siste artist ut er Katzenjammer, som ble spurt om å gjøre The Pogues-klassikeren "Fairytale of New York". Katzenjammer tok utfordringen på strak arm, og fikk med seg canadieren Ben Caplan og TrondheimSolistene på en nydelig versjon.

Gjennom hele november måned har åttitallet og “Forever Young – WiMP presenterer åttitallet” gledet mange. Nå skal det hele avsluttes, og det gjøres selvsagt med stil. Seks norske, kjente artister har gjennom dette prosjektet blitt utfordret av WiMP til å gjøre nyinnspillinger av kjente åttitallslåter. Siste artist ut er Katzenjammer, som ble spurt om å gjøre The Pogues-klassikeren "Fairytale of New York". Katzenjammer tok utfordringen på strak arm, og fikk med seg canadieren Ben Caplan og TrondheimSolistene.

Katzenjammer, Ben Caplan And The Trondheim Soloists - Fairytale Of New York from Stene Osmundsen on Vimeo.