MAYFLOWER MADAME - Into The Haze from Kenneth Karlstad on Vimeo.Postpunk/psykedelia-bandet Mayflower Madame er klar med sin første offisielle musikkvideo "Into the Haze", som er tittelsporet på deres debut-EP.

Regissør Kenneth Karlstad er for tiden også aktuell med Deathcrush-videoen "Lesson #16 for Beatmaster V / Fun" som blant annet ble utvalgt til musikkvideoprogrammet på Berlin Indenpendent Film Festival og SXSW. Han er utdannet ved Westerdals School of Communication, og har tidligere regissert Death By Unga Bunga-videoen "Feel Alright".

Mayflower Madame har tidligere gjort seg bemerket blant annet som Ukas Urørt på P3, og har den senere tiden også vært å se på Klubb-Øya, Norwegian Wood, og som supportband for Night Beats (US) og Crystal Stilts (US). Debut-EP'en "Into the Haze" har høstet stor anerkjennelse på en rekke nettsider og blogger.

Låten/videoen tematiserer spenningsforholdet mellom intens besettelse og gjærende personlighetssplittelse - en ekstatisk dødsdans i et stormfullt, følelsesmessig tåkehav. Både tematikken og estetikken er delvis inspirert av det tidlige 1900-tallets tyske ekspresjonisme, i følge bandet selv.