The Last Shadow Puppets består av Mr. Arctic Monkeys og frontmannen i The Rascals, Miles Kane. Videoen til første singel kan du se under. Låta er tittelsporet fra albumet "The Age of Understatement" som slippes 21. april.


1. The Age of the Understatement
2. Standing Next to Me
3. Calm Like You
4. Separate and Ever Deadly
5. The Chamber
6. Only the Truth
7. My Mistakes Were Made for You
8. Black Plant
9. I Don't Like You Any More
10. In My Room
11. Meeting Place
12. The Time Has Come Again