I dag slapp Digitalism musikkvidoen til låta '2 Hearts' fra det kommende andrealbumet I Love You, Dude:Da de to gutta presenterte låten for første gang for en måned siden, skrev vi:

--

Jens Mölle og İsmail Tüfekçi fra den Oslo Live-aktuelle tyske electro-duoen Digitalism fortsetter på denne første smakebiten fra andrealbumet I Love You, Dude mer eller mindre nøyaktig der de slapp på den fantastiske debuten Idealism fra 2007. Debutalbumet fenget med sin tidsriktige blanding av rock- og electro-vibber, og plasserte dem i samme musikalske landskap som f. eks. Justice-debuten Cross og Klaxons-hiten Gravity's Rainbow fra samme året.

Nå, fire år senere, låter det hele nesten litt vel totusenogsju, men siden Justice også skal komme med sitt andrealbum omtrent på samme tid som Digitalism er det kanskje mulig at sounden til sommeren/høsten 2011 generelt vil stå i 2007-electroens tegn igjen. Vi sier heller bare kjør på, og gleder oss til å høre mer fra gutta - og ikke minst til å se dem på Kontraskjæret om en to måneders tid!

Spill av nå, eller trykk på knappen som ser ut som en nedoverpekende pil for å laste ned mp3:

Digitalism - 2 Hearts by Freeman PR

Digitalisms offisielle nettside