En uventet kombinasjon av en duo så dagens lys for svært kort tid siden. Førstkommende fredag opptrer den samme duoen på VG-listashowet på Rådhusplassen i Oslo og idag har musikkvideoen til Wake Da Fuck Up premiere!

Samarbeidet mellom den unge produsenten og Urørtfinalisten Autolaser (Kent Tonning) fra Trondheim og den ditto unge og fremadstormende rapperen Kaveh fra Grunerløkka i Oslo oppsto tilfeldig vinteren 2014. Helt fra deres første møte forsto artistene at de hadde en helt unik musikalsk kjemi og at de bare måtte finne plass til å lage musikk sammen . Kjemi og magi i kombinasjon med lysten og troen på å komme seg ut i verden har resultert i en solid knippe låter hvor Wake Da Fuck Up er første smakebit.

Autolaser om låta: WDFU er vår førstefødte datter. Den representerer vår harde side som igjen appellerer til vår klubbscene.

Den suggerende, skumle og nærmest okkulte videoen ble spilt inn over noen dager tidligere denne måneden og den dyktige fotografen og filmskaperen Stian Andersen står bak regien.

Kaveh kommenterer: Wake Da Fuck Up er en gal og energisk debut-låt som trengte en gal og enerigsk video. Stian Andersen har gjort underverker foran og bak kamera. Det er en glede å kunne kicke off det hele med Kent på denne måten. Rene skrekkfilmen! Gleder meg til resten av reisen.

Selv sier Stian Andersen følgende om innspillingen:

Jeg har laget en historie som fremhever og løfter de okkulte, mørke elementene i låta til Kanthem. Jeg har latt meg inspirere av reiser til Haiti og mitt møte med Voodoo-religionen som praktiseres der. Dette er den mest ambisiøse musikkvideoen jeg har laget så langt. Kaveh og Kent er en drøm å jobbe med.

Foto: Stian Andersen