Etter at Alpha Waves, første singel ut fra Pow Pow sitt kommende og selvtitulerte album, har ligget på P3s A-liste i hele sommer, er det nå på tide med en ny smakebit.

Og gutta i Pow Pow sparer virkelig ikke på konfekten med Shadows / Everything. En klassisk dobbel A-side singel, hvor bandet fortsetter å vise stadig nye sider av seg selv. Ledesporet Shadows er en refrengsterk og veldig catchy sak, mens Everything er Pow Pow på sitt mest sløye og funky.



Med på gjestevokal på begge låter er atter en gang Jonas Alaska og Billie Van, og tillegg har bandet fått med seg folk som Martin Windstad på perkusjon og David Wallumrød på tangenter.

Som på resten av skiva har Pow Pows nye bassist Even Ormestad (også kjent fra Jaga Jazzist) produsert Shadows / Everything, mens mix er gjort av Bjarne Stensli (Harrys Gym).

Musikkvideoen til første spor på singelen, Shadows, er kyndig regissert av den folkesky 80-tallsfanatikeren Roland Filter.

- Videoen er spilt inn og redigert utelukkende på utstyr fra 1984. Vi gikk med andre ord tilbake i tid for å kunne bevege oss videre fremover, sier Pow Pow.