I dag, fredag 27. februar, slapp Admiral P musikkvideo til singelen "Hodet Kaldt". Videoen er regissert av Eiril Langemark og viser en rørende historie om det å være ung og føle seg annerledes.

I november i fjor slapp Admiral P debutalbumet Selvtillit & Tro og "Hodet Kaldt" er den nye offisielle singelen. Låten har blitt fremført av Admiralen og hans faste band The Global Citizen Band på Spellemann og Senkveld, og i dag ble musikkvideoen sluppet. Den rørende videoen er regissert av Eigil Langemark.

- Jeg ville lage en video som handler om at selv om man føler seg ensom, rar og annerledes så er det mange andre som har det helt likt som deg der ute et sted. Det gjelder bare å holde hodet kaldt, for en dag vil man møte andre som er like rare og annerledes, og så er man ikke så ensom lenger, forteller Eigil.

Admiral P selv er veldig fornøyd med resultatet.

- Jeg føler at den får frem det budskapet vi var ute etter. Selv om man føler seg utenfor så handler det om å være seg selv og å holde hodet kaldt, for man finner noen som tar deg for den du er til slutt, sier han.