Resirkulert Lyd er et gjenvinningsfokusert musikkprosjekt som gikk av stabelen for første gang i fjor. Nå er det tilbake med nye artister og ny innpakning, men fokuset er det samme; gjenvinning er vinning. Med på laget er et knippe artister som representerer meget varierte musikalske uttrykk. Førstemann ut er altså visepopfavoritten, Daniel Kvammen.

Han brøt tidligere i år lydmuren for fullt da han slapp debutalbumet sitt Fremad i alle retninga, en utgivelse som høstet god kritikk fra et samlet pressekorps. 26-åringen fra Geilo med en travel festivalsommer og ikke minst et besøk på Senkveld. I dag slår han derimot et slag for miljøet og er første artist ut i årets Resirkulert Lyd med låtenVekselspunktet, en cover av Timbuktus Triangel`n. Han gjorde det altså ikke lett for seg selv da han skulle velge låt, og dro et godt stykke ut av komfortsonen.

Tekstvideoen er laget av Nils Eivind Hauske (ByHands)

Utover sommeren vil det bli sluppet resirkulerte låter av både Matoma, Madcon, Freddy Kalas, Amina Sewali, Staysman & Lazz, Yoguttene, Funkin Matt, Billie Van og Matilda.