Sigrun Loe Sparboe flyttet fra Grunerløkka i Oslo til et lite nes utenfor Harstad by for å satse på musikken. I et rødmalt hus i fjæra har hun funnet tid, ro og 10 helt nye sanger. Sigrun har tre utgivelser bak seg med Sigrun & The Kitchen Band, men det var da hun slapp sin solodebut «Uten at du vet det» i september 2013 at hun for alvor markerte seg som artist. Nå slipper hun sitt andre soloalbum; «Vindfang».

Solodebuten høstet glimrende kritikker hvor Musikknyheter ga hele 9/10 kuler, NRK P1 Norsk på Norsk «En feiende flott 5-er», mens det internasjonale musikkmagasinet «Famous Last Words» omtalte Sparboe som «Norways newest folk sensation», og rangerte albumet til det tredje beste av året.

«Sparboe fremstår som en fremragende låtskriver med en voldsom musikalsk tilstedeværelse og nerve, og en fantastisk flott evne til å skildre hverdagslivet på en poetisk, men likevel jornær måte» (Anders Eklund, Musikknyheter.no).

Plata er produsert av noen av gutta bak Kråkesølv, Martin Bowitz (bassist I Cold Mailman og Kolwitz, samt produsent for Kråkesølv) og Jørgen Smådal Larsen (trommis i Kråkesølv). Plata ble spilt inn i Maridalsveien i Oslo jan/feb 2015.

Neste konsert:

27.09: Lofoten matfestival

www.sigrunloesparboe.com