Pokal er i disse dager aktuelle med singelen Ung og dum, som også blir å finne på deres første fullengder Kvelden er fortsatt ung som er like rundt hjørnet.

I forbindelse med singelslippet har de laget en musikkvideo som viser livet på veien. Alt er filmet med mobilkamera av band og crew selv, under deres pågående tur rundt i landet, hvor de blant annet har vært i Trondheim, Stavanger, Oslo, Arendal og Skien. Turneen avsluttes på Kvarteret i Bergen 15.januar.

Vi tok en prat med bandets vokalist, Thomas Iversen Roksvåg, både om låt, debutplate og om tiden som kommer.

Hva handler den nye singelen om?

Låten handler om akkurat det tittelen sier; å være ung og dum. Men samtidig som teksten er skrevet som en allsidig låt som alle kan kjenne seg igjen i, handler den også om t egen ungdomstid, om hva som ble gjort riktig og galt og om hva som ble lært, forteller Thomas.

Har du vært ung og dum?

Alle har vært ung og dum en gang! Noen har kanskje bare vært verre enn andre, men det er fortid og man har lært av sine feil og man har tid til å gjøre ting godt igjen. Kvelden er fortsatt ung, sier han og smiler.

Debutalbumet er ferdig innspilt og bare detaljer gjenstår før det kan slippes. Alt ble innspilt, produsert og mikset på Havnelageret Lydstudio hos Espen Andersen og Daniel Birkeland.

Hvordan har det vært å spille inn album?

Det har vært en lang prosess men vi er veldig fornøyde med resultatet. Forhåpentligvis blir resten av Norge det også

Hva gjør dere nå i tiden som kommer da?

I tiden fremover kommer vi til å begynne å jobbe med nytt materiale, så kanskje det blir en ekstra låt eller to, som blir spilt på avslutningen på turneen i Bergen. En bonus til alle som kommer på konserten, gliser han.

Låten finner du på digitale plattformer, og selvfølgelig gjennom denne videoen.