Videoen til Get You Back Over er spilt inn hos Krypton Film og produsert av Andreas Ramsdal, som også står bak den prisvinnende videoen til låten Breathe.Get You back Over handler om et inderlig ønske om at menneskene du bryr deg om aldri må forsvinne. Selv om det av ulike årsaker er uunngåelig, er en villig til å gjøre alt i sin makt, og prøve alle mulige løsninger, for at det ikke skal skje. Kanskje tar en noen dårlige valg i prosessen, velger feil person, eller roter det til for seg selv. Men uansett hvor umulig det er å beholde personen, så slutter en aldri å håpe.
Musikkvideoen er et forsøk på å visualisere låten og noe av tematikken i teksten.
Det har vært et fokus på skape sterke bilder og følelser. Regissør Andreas Ramsdal har jobbet mye med bandet i utviklingsprosessen for å prøve å skape en helhet mellom bildene og musikken. Resultatet er en eksperimentell beskrivelse av de indre tankene og bildene man kan få når man lytter til låten.
Om inspirasjonen til låten sier låtskriver Marius Mørkve:
- Når det kommer til Get You Back Over er det vel hovedsakelig alle menneskene rundt oss som er inspirasjonen. En frykt for å miste dem, men også et håp om å beholde dem. Vi er sosiale mennesker, og trives veldig godt i selskap med hverandre, og ikke minst alle de fine folkene vi har i livene våre.


 photo stillChanging - 9_zpszvche4f2.jpg

FOTO: Sadan Ekdemir