Musikkvideoen til låta skildrer et kollektiv av utilpasse mennesker i en slags sinnsforvirret tilstand som finner mening i å tilbe en radioaktiv enhet. Med fokus på å skape et miljø i et nytt og fremmed fellesskap som selv med en del overnaturlige elementer kan føles troverdig ønsker regissørene å skape følelsen av en urban-legend fra det 21 århundre med elementer av selfies, neonlys og anime



Runar Sørheim & Øyvind Langdalen som star bak videoen er tydelig inspirert av regissører som Chris Cunningham, Jonathan Glazer , Kiyoshi Kurosawa, Fruit Chan og Andrzej Żuławski.
- Vi ønsket å lage en ny skapning i samarbeid med designer Simen Mustvedt. Resultatet ble en creepy kombinasjon av et spedbarn, en dumpling og E.T’s onde stesøster. Dukken kan puste, bevege seg og har selvlysende organer.

Philco Fiction slapp sitt tredje album Talk/Brag i janaur i år og ble plukket ut til å spille Club NME i London i februar som en av banda den kredible musikkblekka har tro på i 2016. Talk/Brag er en videreføring av ‘Take it Personal’ fra 2011, men bandets sofistikerte pop-låter har nå beveget seg inn i en mer soul-aktig sfære. Festen er flytta til kjelleren og de omfavner for alvor sin forkjærlighet for de store refrengene, for klassisk og kontemporær soul og Rnb. Låtene er melodisterke, drivende, beatsorienterte pop-collager. De boltrer de seg i hverdagsdrama og hverdagsmagi og ser ut som om de er hentet fra en 70-talls dramaserie eller et familieportrett på veggen til bestemora di.

 photo June1_zpsvcnrarbb.jpg

FOTO: Kjell Ruben Strøm