Dunbarrow har lenge vært på undergrunnens radar i både inn- og utland etter flere lovende demo- innspillinger og konserter de siste årene. Tidligere i år kom debutalbumet på Heksekunst Produksjoner ut.

Dunbarrow er et fire-hodet troll inspirert av iskalde vinternetter, upolerte demo tapes fra 70-tallet, og den svenske throwback-rocken fra starten av det 21. århundre. Resultatet er heavy rock med dystre tekster og riff som går fra det bredbeinte til det listige, fra Pentagram og Black Sabbath til Quicksilver Messenger Service.

Dunbarrow har base i Trondheim, men er opprinnelig fra Haugesund. Bandet har spilt sammen i over åtte år gjennom ulike bandnavn og sjangre. I 2014 ble det endringer i besetningen når Richard Chappell gav seg som vokalist og bassist. Inn kom Espen Andersen på vokal, og Sondre Berge gikk fra å spille slagverk til å spille bass. Kenneth Lønning og Eirik Øvregård er fortsatt på hver sin gitar, mens Kim Henry Kling hjelper til på slagverk. Dunbarrow har fått mange positive omtaler de siste årene fra konsertarrangører, media og fans.

Videoen er filmet og redigert av Leander Håvik, og spilt inn i Oslo.

Dunbarrow drar på UK- turné i august med hele 9 datoer. 18. august spiller de på Pstereo i Trondheim.