Still Shaking slipper sin nye EP About Love den 26.august. Idag gir de oss en deilig smakebit fra platen, med videoen til Legacy, en frisk og rå godbit på i overkant av ett minutt!

Vi har fått hørt litt på EPen og kan skrive under på at dette er en representativ og god pekepinn på hva du kan vente deg når platen slippes om en uke.

Selvfølgelig måtte vi ta en kjapp prat med bandet for å høre litt om utgivelsen, og om hva de planlegger for høsten.

Har hørt litt på EPen, og i mine ører er dette kanskje det beste dere har gjort. er dere fornøyde selv?

Vi er veldig fornøyde. Vi har hatt god hjelp fra Esteban Munoz som har produsert platen, og føler selv at vi har tatt noen steg siden albumet fra 2014.

Fortell oss litt om hvordan låtene ble til, og litt om innspillingen.

De fleste av låtene våre starter med et lite riff eller to som en av oss tar med seg til øvingslokalet, så spiller vi rundt det til det begynner å ligne på en sang. Tekst og vokalmelodi pleier å komme senere. En del av det ble skrevet mens vi var i studio.

Kan dere si noen ord om musikkvideoen?

Vi har i flere år snakket om å lage en skikkelig musikkvideo, og da en kompis av oss tilbø seg å hjelpe oss med det, kunne vi ikke si nei. Det er en enkel video til en kort sang, og vi ble fornøyde med resultatet. Gøy å endelig få gjort det.

Hvordan ser høsten ut for Still Shaking? Skumle planer?

Vi skal først og fremst ha EP-slipp på Garage 2. september, så får vi se litt. Vi kommer nok til å spille litt rundt om i landet utover høsten. Og så er det kanskje på tide å begynne å tenke på den neste platen etter hvert. Ting tar litt tid i Still Shaking.

Dersom du befinner deg i Bergen om to uker, er det altså bare å ta turen på Garage og få med deg slippefesten til About Love.

Foto: Tuva Villa