Ingrid Olava - Younger Now (Official Video) from Oslo Sessions on Vimeo.Siden debutalbumet Juliet’s Wishes har Ingrid Olava, med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill, levert et imponerende antall konserter og en låtkatalog som har resultert i en mengde priser og nominasjoner gjennom en popkarriere på 10 år.

Oslo Sessions har laget video til den strålende låta «Younger Now» fra EPen HEKT som ble sluppet i oktober.

— YOUNGER NOW ble til i et studio langt ute i de svenske skoger. Det var forbløffende for meg at vi kunne skape et såpass stort lydbilde av piano, trommer og trompeter. Det var en veldig øyeblikksbasert greie, vi havnet i en stemning og bare kjørte på derifra, sier Olava til Musikknyheter.no om låten.

— Jeg tenkte tidlig at hvis den skulle visualiseres måtte det skje gjennom dans. Jeg spilte opp låta for koreograf Belinda Braza, som tente på ideen. Vi holdt audition, fant to fantastiske dansere og hooket opp med Oslo Sessions. Resultatet er blitt en video jeg er veldig stolt av. Synes den gjengir stemningen i sangen på en fin måte. Den fanger både noe farlig og noe sensuelt, forteller hun om videoen.

Vinteren blir svært spennende for artisten med flere utgivelser og filmpremiere.

— Om en uke kommer det en symfonisk EP, i tillegg en ny EP med popsanger etter jul. Så er jeg med i en spillefilm som heter THE RULES FOR EVERYTHING av Kim Hiorthøy som har premiere 27. januar.På EPen HEKT synger Ingrid Olava både på norsk og engelsk. Det å skrive på norsk er fortsatt nytt for henne.

— Det føles hakket mer avslørende, litt nærmere. Jeg behersker jo norsk bedre, så det gir meg flere innfallsvinkler i tekstene. Det er spennende å forske på. Føles som å ha flere farger i fargeskrinet plutselig. Og mye større ark, sier hun til Musikknyheter.no

19. mars 2017 inviterer Ingrid til en kveld i selveste Operaen.

— Det blir superstas! Jeg skal ha med hvert fall ni musikanter og ta på fin kjole. Blir både nye, gamle og lånte låter, som på alle mine konserter. Neste år har jeg ti års-jubileum som artist, så det blir en flott måte å markere det på, avslutter hun.

Følg Ingrid Olava på facebook