- Vi dro til London og spilte inn videoen sammen med et fantastisk crew. Kan forøvrig melde at alle matretter i London inneholder koriander. Ellers hadde vi en hyggelig og effektiv helg, med tre koselige netter på vandrehjem, forteller Elsa & Emilie om musikkvideoen.

I august slapp 20-åringene første singel fra sitt kommende album. Med et noe mørkere lydbilde vitnet den om en duo som har vokst mye siden sist.

Låten ble raskt listet på P3 og en rekke andre kanaler, men ble lagt merke til også utenlands. Den endte opp som nr. 3 på det anerkjente trendbarometeret Hype Machine, etter deling og omtale på internasjonale blogger og nettsider.

Nå er de snart tilbake med ny musikk.

I januar 2017 kommer en ny singel og et fullt album fra Elsa & Emilie, skrevet av dem selv og produsert av Kristoffer Bonsaksen fra Propeller Music (Emilie Nicolas, Lugn, Bendik, Highasakite). Albumet Kill Your Darlings slippes 20. januar.

Det er nå tre år siden jentene fra Haugesund inntok den norske musikkverdenen. Debutalbumet Endless Optimism fra 2014 ga dem Spellemann-nominasjon, tung spilletid på radio, en rekke store TV-opptredener og plasseringer i filmer og serier. Singelen Run, som blant annet ble brukt i serien Skam, er streamet over tre millioner ganger.