Låten “Pinnacle” er starten på et nytt kapittel for Tone Damli. “Pinnacle” er hardere og mørkere enn det Tone har gjort tidligere - et landskap hun nå har landet i, og som vi vil høre mer fra i tiden som kommer. Låten er produsert av kid joki (Britney Spears, Astrid S, Julie Bergan, Gabrielle).

- Jeg elsker soundet på låta og det nye uttrykket. Det er mer voksent, uforutsigbart og mørkere enn hva folk har hørt fra meg tidligere, forteller Tone Damli.

Låten går rett inn på B-lista til NRK P3.

Musikkvideoen understreker det nye uttrykket med sitt edgy og artistiske uttrykk. Videoen er spilt inn på en forlatt landevei i Polen, og er inspirert av filmen “Groundhog Day”. Den svenske regissøren Mats Udd står bak videoen.

- Videoen er annerledes fordi vi har valgt å bruke en regissør som er litt mer crazy i tankegangen. Det var veldig spennende å jobbe med en regissør som Mats Udd, som ville ha noe annet av meg foran kamera enn hva jeg er vant til. Det var deilig å slippe å være sexy, og heller spille på andre følelser i låta, sier Damli.

“Eg har eg hatt behov for ein pause, ikkje minst for å forske på korleis retning eg ville gå. Eg har funne ut av det, og er så forelska i det nye soundet. Det er anleis, og anleis føles så sjukt godt og riktig" Skriver hun på bloggen sin.

Forsidefoto: Ole Martin Halvorsen