The Modern Times fra Tromsø leverer energisk og fengende indierock med klare inspirasjoner fra band som Television, Strokes og Pixies. 5-mannsorkesteret har en unik sound med Magnus Volds særegne vokal i front, underfundige tekster, originale låtarrangement og en enorm spilleglede som gjør bandet noe av det mest spennende man hører i Norge for tiden.

Debutalbumet «This Is The Modern Times» slippes 27. januar og følges opp med spillejobber på blant annet Trondheim Calling og by:Larm.

I dag er det premiere på musikkvideoen til låta/ burgeren «Motörhead».

- Låta Motörhead er en hyllest til en av våre favorittpuber Blårock i Tromsø. Her har de byens beste burgere, og en meny oppkalt etter band som blant annet Motörhead. forteller bandet.

- Vi lager tingene våre selv. Magnus (vokal) lager alt av artwork, og Terje (bass) lager alt av video. Videoen er fire ganger saktefilm, noe som tilsier at i virkeligheten spiste Atle burgeren på 34 sekunder.

- Vi er trolig et av de første bandene i historien som har kastet pommes frittes på Atle Antonsen i en musikkvideo. Det var 34 utrolig artige sekunder. Sporty at han var med. Veldig kul fyr!.