For litt over to uker siden hadde vi premiere på Oslobandet Me and the Julios' nye singel "Bare Biologi", og i dag følger vi dette opp med premiere på musikkvideoen til låta også!

Det ambisiøse rockebandets musikk er melankolsk og gitarbasert, med skildrende tekster som forsøksvis tar for seg forskjellige tanker og følelser hentet fra den urbane, moderne sosialvirkeligheten. "Bare Biologi" fortsetter tematikken fra forrige singel "Norsk På Fest" også i musikkvideoen, med fokus på psyken til unge mennesker, og hvordan oppfatningen av verden rundt oss baseres på noe utenfor vår egen kontroll. Hvorfor? Det er bare biologi.

Tekstforfatter og vokalist Sigurd Hollen Elgenes forklarer at det i musikkvideoen var viktig å formidle de følelsene låta omhandler gjennom karakterer og merkelige elementer, samtidig som det er gøy å ta det et hakk videre på film:

”Videoen inneholder personifikasjoner av boblende følelser som er i ferd med å pushe kokepunktet, i samspill med mange representerende rekvisitter. Vi har tatt oss den kunstneriske friheten til å lage noe litt "off" og abstrakt, som jo også er i samme bane som musikkvideoen vår til "Norsk På Fest". Vi liker måten filmformatet kan eksperimenteres med og skape en ekstra freaky dimensjon med freaky karakterer.”

Musikkvideoen er laget av med en elevgruppe fra Noroff i samarbeid med Me and the Julios.

Me and the Julios spiller flere konserter i løpet av by:Larm, se dem på blant annet QOMO og Uhørt torsdag, og Dattera til Hagen (offlarm) fredag.