Videoen er filmet, klippet, og limt helt selv med iPhone og iMovie. En klassisk hjemmelaget produksjon med familie og venner som statister. Billig. Veldig billig.

«Siden jeg nå har laget mitt eget label, Bendix, og låta heter Ain’t nobody like me, synes jeg det var morsomt å lage en video med bare meg. Alt er gjort helt selv, noe som kanskje ikke er så vanskelig å se, og den er filmet litt her og der. Litt fra Gran Canaria på ferie. Litt fra turne med Amund Maarud i England. Og aller mest her og der, hehe. Jeg er av typen som blir veldig fort flau, og det er deilig for meg at dette videoprosjektet nå endelig er over. Jeg har sjeldent vært flauere over min egen oppførsel, enn under innspillingen av denne videoen.»

Med det Spellemannvinnende debutalbumet «How To Fake it In America», gikk Bendik Brænne fra å være en anerkjent studiomusiker, til å etablere seg som en av landets mest spennende nye soloartister. Albumet var i tillegg til å vinne Spellemannpris, også nominert til Bendiksenprisen, og den hadde flere singler listet på norsk radio. Oppfølgeren «Do you know who I think I am» ble også nominert til Spellemann året etter, og singelen «Down the line» ble også spilt mye på NRK P1.

Nå er han klar med den nye singelen «Ain’t nobody like me», en ekte sommerlåt som låter friskt og fengende. Den føyer seg musikalsk inn i det kule country-soul-landskapet Brænne etablerte på de to forrige albumene, og det er bare å glede seg til album release i september.

Med seg har han med kompet fra mariachi death-surf bandet, Los Plantronics. Et band Brænne har spilt med i over ti år. Det er i samarbeid med dem at soundet og låta falt på plass. Ellers er det David Wallumrød på orgel, Martin Windstad på perkusjon, Mari Persen på stryk, og ingen ringere enn Daniel Romano på kor. Den er innspilt hos Christian Engfelt, mikset av Dan Weston, og mastret av Greg Calbi.

Forsidefoto: Jeton Kacaniku