LOST IN LNDN består av Kristian Dahl Bergsland, Robin Araya, Jo Tran og Sigurd Nermoen, og ble formet for fire år siden - i håp om å løfte frem popmusikk fra Trondheim. For kort tid siden slapp de singelen Who You Love, og nå er også en akustisk versjon av låten ute - som du kan høre øverst i saken. Låten er skrevet av trommis og produsent Sigurd Nermoen.

- Følelsene han leverte i den første demoen var så ekte og nære at jeg raskt skjønte at dette var en låt det burde satses på. Denne låten handler om å være usikker på at den man elsker, elsker deg tilbake, og det er en følelse jeg tror mange har kjent på, sier vokalist Kristian Dahl Bergsland.

Trondheims-bandet, som tidligere gikk under navnet Catching Cooper, singeldebuterte i 2015 med poprock-låten Radio, men har det siste året gjennomgått et stort skifte i sound og uttrykk.
- Vi har blitt mindre avhengig av andre rundt oss, og er mer opptatt av å skape noe som føles eget og nært for oss. Det siste året har vi skrevet og produsert hundrevis av låtideer, og da vi i sommer stod igjen med en håndfull ferdige, sterke låter følte vi det var riktig å gå videre under et nytt navn – da både låtene og vi personlig har endret oss mye siden vi startet opp som Catching Cooper, forklarer bandet.

De fire gutta har gått i mange av de velkjente fellene et band kan gå i. De forteller blant annet om promosjefen som inspirerte bandet til å kle seg ut i oppsiktsvekkende kostymer for å være originale. Etter hvert bestemte de seg for at nok er nok. Det ble investert i eget studioutstyr, og etter en lang skriveperiode fullførte de låtideene de hadde tro på. De har også opprettet sitt eget plateselskap - Lamonbeats DA.

Nylig varmet de opp for Comet Kid på Parkteatret i Oslo.

- Nå er vi endelig der vi ønsker å være, på egne premisser, på eget label, og er klare for å vise det til verden under det nye bandnavnet LOST IN LNDN.

Allerede 17. november kommer det en ny singel fra bandet, og flere låter er ventet over nyttår.