Et drøyt år etter den svært kritikerroste andreplata «Segway Nation» og påfølgende P3 Gull-nominasjon som årets liveartist, er Aiming For Enrike ute med oppfølgeren «Las Napalmas». Om du lurer på om bandet er bra live, kan du bare sjekke ut dette studio-opptaket!

- Plata spilte vi inn hos Roar Nilsen i Nabolaget Studio i Oslo, der vi var i fem dager sammen med produsent Erlend Mokkelbost. Vi spilte inn alle låtene vi hadde, men også litt impro. Hele plata er spilt inn live bortsett fra en gitardub og en shaker. Poenget var å fange liveenergien og gjøre ganske ekstreme lydvalg, hvilket vi i aller høyeste grad føler at vi fikk til. Martin Bowitz og Jørgen Larsen har gjort en formidabel jobb med tidenes miks, forteller bandet til Musikknyheter.no

Sammen har Aiming For Enrike laget sitt eget univers, hvor alt sentrerer rundt det som skjer mellom de to i øvingslokalet, studio og scenen.

- Dette er første gangen vi føler vi virkelig har klart å fange opplevelsen av musikken vår på plate. Med det mener vi at det gir mye av den samme følelsen man får når man står midt oppi det i en livesammenheng. Musikken er mer låt- og grooveorientert enn den kanskje har vært tidligere, noe som vi syntes er veldig gøy. Det hele føles for oss som en utblåsning av positive vibber.

Aiming For Enrike har releasekonsert på Parkteatret fredag 10. november. Her er resten av turneen:

Oct 23 - Aeronef, Lille
Oct 27 - Vaktbua, Kristiansand
Oct 28 - Sort og blå scene, Porsgrunn
Nov 2 - Big Dipper, Oslo (in store gig)
Nov 3 - Folkets bar
Nov 4 - Hogs Halloween Afterglow, Hobøl
Nov 10 - Parkteatret, Oslo
Nov 11 - Bastard Bar, Tromsø
Nov 16 - Østre, Bergen
Nov 17 - Moskus, Trondheim
Nov 18 - Sonic Visions festival, Rockhal, Luxemburg
Nov 24 - Music Box, Lisbon
Nov 29 - Willem Twee Poppodium, 's-Hertogenbosch
Dec 1 - Rockehuset, Halden (under 18)
Dec 2 - Bryggerhuset Syd, Halden

Filmet av Eirik Stordrange and Jørgen Nordby

Forsidefoto: Anne Valeur