Naga Siren slapp fredag sin nye singel, Anchor og mandag kom også videoen til låten via Hardcore Worldwide.
Vokalist og gitarist Emil Solbakken sier følgende om låten:
- Låten handler om å være på den tapende siden av et brudd med en du er glad i, og hvor jævlig det er å høre at "det går bra" fra noen som ikke aner hvor vondt du har det. Alt i alt en ganske depressiv tekst, men jeg syns det er kult å utfordre meg selv til å skrive om mørke følelser som sorg og angst, selv om ikke absolutt alt jeg skriver er tanker jeg selv har (heldigvis).

I videoen spiller Emil selv hovedrollen, men egentlig hadde de en annen ide.
- Egentlig var tanken at en ung gutt skulle spille handlingen i musikkvideoen, men det ble litt drøyt å få en gutt til å vandre rundt i baris på stranda og skildre at han vurderer hoppe. Uansett var det kult å endelig få gjøre noe på film, selv om det kanskje ikke er super-profesjonelt gjort.

Naga Siren ble startet som et sideprosjekt til Emil og trommis Jompi Myrens hovedprosjekter, henholdsvis Despereaux og ieatheartattacks, men har allerede rukket å gi ut EPen This Dark Lake, og i mars/april slipper de debutalbumet.
- Poenget med bandet er at vi skal få utgitt så mye vi bare orker og smi mens jernet er varmt, og det er også hovedgrunnen til at vi ikke har brukt penger på trykk av cd/vinyl.
Når vi slipper albumet kommer vi nok til å trykke opp et lite antall da, fordi coveret kommer til å se så rått ut.


For å gi en ide om hvordan albumet kommer til å låte sier Emil følgende:
- Singlene "Discard Me" & "Anchor" er en ganske god pekepinn på hvordan albumet vil låte lydmessig, og er en del mer produsert og gjennomtenkt enn EP`en vi slapp. Det har nok noe å gjøre med at vi har spilt sammen snart 1 år og funnet vår sjanger litt mer. En del av de 7 andre låtene heller kanskje enda litt mer mot metal/metalcore og mindre hardcore, så det kommer til å bli ganske godt sjangerspenn på skiva, men det er jo litt kult å slippe en skive som tar deg fra a-z i hardcore-sjangeren.

Albumet spiller vi inn med Andreas Westhagen fra Carnival Kids bak spakene.


Før albumslipp skal bandet slippe en singel til kalt Swallow Tornados.