Dream Wife er klare med ny singel fra sitt kommende album, og har hatt en kjempestart, med masse spilling på britisk Radio 1.

Til den nye låten, som for øvrig har fått navnet Hey Heartbreaker har de også fått en helt utrolig fet animert video fra selveste Mason London, tidligere kunstnerisk direktør på Boiler Room. Virkelig noe å kose seg med, nå som det selvtitulerte debutalbumet bare er tre uker unna.

Sammen har de laget en fortelling fra en dystopisk, nær fremtid, som viser bandmedlemmene som roboter som blir holdt fanget i en sleazy bar mot deres vilje. Med inspirasjon fra anime og akira, byr Robo-Dream Wife på en innholdsrik og cinematisk musikkvideo.

Jentene i Dream Wife har selv følgende å si om videoen:

-Vi var utrolig glade og spente på å få jobbe med Mason London når vi skulle bringe Hey Heartbreaker til liv. Samarbeid er en viktig del av vår tilnærming til Dream Wife, og vi oppfordrer alltid til å mikse andres kreative ideer og stier med vår egen visjon. Det er uhyggelig å se disse mekaniske, parallelle versjonene av oss selv. Vi liker å tro at i en alternativ verden, fortsetter robotversjonene sine eventyr. Kanskje plotter de en robotrevolusjon, eller kanskje spiller de bare ville rockeshows for andre roboter.
I tillegg kan jentene røpe at de turnerer kontinuerlig de neste to månedene, en turné som omfatter både USA, Europa og Australia.

Forsidefoto: Joanna Kiely