Marie Munroe og Christer Knutsen har spilt og sunget på hverandres album siden 2004, men nå er det endelig tid for at de gir ut et album sammen - som duoen Munroe/Knutsen. De har allerede gitt oss flere smakebiter fra det kommende albumet med singlene oss «Insider», «Let's Let Go» og «Parallel Tracks».

Nå er de ute med den siste singelen fra albumet - «If You Don’t Try (Revisited)» - og Musikknyheter kjører premiere på musikkvideoen til låta!

Christer har fortalt oss litt om hvordan låta ble til:

- Mot slutten av en lydsjekk på den fabelaktige klubben Mono i Oslo, kom plutselig Marie med et forsiktig: «E har en helt ny låt som vi kanskje kunne spille?»

- Vi ble sittende å spille den sammen til lenge etter at vi kunne den godt nok og dørene var i ferd med å åpne. Den holder deg nemlig som i en lang og trygg omfavnelse.

- Som med alle Maries låter er de så åpne at de musikalsk kan tolkes på hvilken måte som helst. Den har derfor også blitt spilt inn i to vidt forskjellige versjoner på albumet som kommer neste uke. Den både åpner og avslutter - som låta også handler om.. Avslutning og en ny start.

Førstkommende fredag slipper duoen albumet A Murder of Crows, og du kan se de spille live på følgende stedet i februar:

10. feb - Kulturhuset, Oslo
15. feb - Madam Felle, Bergen
16. feb - Martinique, Stavanger

Forsidefoto: Julia Naglestad