- Videoen ble spilt inn en sen høstkveld. Det var ganske nervepirrende, da vi måtte vi prøve å "stenge" den siden av veien der vi filma syklinga. Vi brukte en ganske lang strekning på en nokså trafikert vei i Tromsø, og vi var avhengige av at ingen biler skulle legge seg bak oss under opptak for å få det til å se litt "øde" ut. Så Isak (trommis) og Johan (gitarist) stilte seg opp med refleksvest og walkietalkie som hadde kontakt med regisør Bård, og prøvde å vinke inn og stoppe bilene som kom. En del stoppet faktisk, og da måtte de jo forklare at det var filminnspilling på gang. Da hendte det faktisk flere ganger at noen bare lo og kjørte videre, og noen ble irritert, mens opptil flere faktisk venta på klarsignal.

- Vi måtte gjøre syklinga på veien ganske kjapt -på isete vei(!) for ikke å oppholde bilister. Det er jo en lavbudsjettsvideo så vi hadde jo ikke tillatelse fra noen til å stenge veier akkurat, sier bandet om videoinnspillingen.

Musikkvideoen er regissert, filmet og klippet av Bård Mathisen.

- Du vet den følelsen du sitter igjen med når du innser at du har latt en gylden mulighet slippe forbi? I retrospektiv lurer du kanskje på hva som kunne vært annerledes, og hva du kunne gjort annerledes..I noen tilfeller er man kanskje ikke klar over at muligheten finnes i det hele tatt, og andre ganger innser man det først når det er for sent.

- Mèn - en sjelden gang er man årvåkent klar over at den gyldne muligheten er rett foran seg, om man bare rekker å gripe den. Det er dette jeg har valgt å fokusere på i musikkvideoen for “Grav Dæ Ned Igjen”, forteller Bård.

Resirkulert består av Knut Rye-Holmboe(22), Isak Bakkeli(18), Johan Edvard Gamst-Eriksen (18) og Emil Karlsen (20). I år vil også den femte altmulig-mannen Runar Hellesø (21) tiltrebesetningen offisielt.

Av utgivelser har bandet både EPen «Blåmaling» og albumet «Du snakke for dæ sjøl» på CVen, og tre av singlene har rotert jevnlig på radio; «Nederst på Lista» og «Før æ går til mitt» på C-lista til P3, og «En Million» på P1. I 2015, da gjennomsnittsalderen på medlemmene var 17 år, spilte de på både Øya, Riddu og Slottsfjell m.m, samt at de mottok både Forbildeprisen på by:Larm.