I dag, passende nok på Kvinnedagen, slipper Dream Wife video til albumet sistespor og den klare livefavoritten F.U.U.. Her er de gjenforente med sin visuelle samarbeidspartner og venn Aidan Zamiri og vi får også en feature fra den islandske rapperen Fever Dream som spytter noen bars.

F.U.U. har blitt en ellevill livewire anthem på bandets konserter og det følges veldig naturlig å spille inn videoen med EVE Wrestling, et pro-wrestlingforbund med kun kvinnelige utøvere. Med features i både Buzzfeed, The Guardian, Time Out, New York Times osv, har EVE bokstavelig talt eksplodert i kjølvannet av Netflix-serien GLOW. Wrestlerne Charlie Morgan, Livvii Grace, Bea Priestley, Erin Angel, Jamie Hayter og nykronede XWA British Heavyweight Champion Rhia O'Reilly er alle med i videoen.

Rock n`Roll er ekstremsport. Alle får tiere, ingen er vinnere, ingen er tapere, bare masse adrenalin og høyoktan stemning. F.U.U. dreier seg delvis om å holde tungen beint i munnen og delvis en dødsseriøs utforskning av deilig aggresjon, og hvor er det bedre å jobbe med denne aggresjonen enn i en wrestlingring?, spør jentene.

Dream Wife har nettopp startet sin europeiske turné, som inkluderer et utsolgt show på deres største headlinergig så langt på London's Heaven. Etterpå fortsetter de turnén med The Vaccines på deres britiske arenaturné og deretter drar Dream Wife til USA for å både gjøre headlinergigs og gjøre splits med Sunflower Bean og The Kills på ytterligere datoer på amerikansk jord.