Rabagast er et rockeband basert i Oslo. De har holdt på siden 2015, og i årenes løp har de blant annet rukket å bli Ukas Urørt på NRK P3, listet på radioprogrammet Stjernepose på P13, Radio Nova, Radio Revolt og Studentradioen i Bergen, samt høstet gode kritikker for konsertene og utgivelsene sine. De har også gjort seg bemerket som et stort live-band med en energi uten sidestykke. De har blant annet spilt på John Dee, Gramo-scenen under Norwegian Wood-festivalen og er også plukket ut til å spille på GNIST under OverOslo 2018.

I juni slipper de sin tredje utgivelse - EPen Hold på hatten. Den kommer i sin helhet 4. juni, og blir også sluppet som vinyl. Den er produsert av Morten Langemyr i Drabant studio. Vi holder slippkonsert på John Dee i Oslo den 6. juni, og på Fru Lundgreen i Trondheim den 15. juni.

— Singelen Pidestall er et raseriutbrudd av en låt. Kort og godt er den skrevet til den personen du ikke tåler trynet på. Musikkvideoen er spilt inn på Solli Bowling i Oslo, arbeidsplassen til Jakob. Den er filmet og regissert av Daniel Arntzen, forteller vokalist Kjersti Synneva Moen til Musikknyheter.no