LA-produsenten RL Grime slapp for ikke lenge siden I Wanna Know sammen med den Grammy-vinnende artisten Daya. Nå kommer også musikkvideoen til det som har blitt en stor hit med over 14 millioner streams, og Musikknyheter.no kjører Norgespremieren!

Videoen er regissert av Megan Park og er en feiring av kvinnelig styrke og myndighet.

- Jeg har vært stor fan av Daya helt fra begynnelsen. Vi møttes da jeg produserte hennes første singel New, og har vært venner siden. Hun har en utrolig unik og kraftig stemme, så da jeg først skrev sangen, visste jeg at hun kom til å være helt perfekt, forteller RL Grime.

Grime startet sin karriere med remikser av Chief Kiefs Love Sosa og Kanye Wests Mercy - låter som skaffet ham titalls millioner lyttere. Debutalbumet Void fra 2014 ble etterfulgt av en omfattende verdensturné og headlinerspots på flere av verdens største festivaler. I Wanna Know er første smakebit fra hans kommende album NOVA.

19 år gamle Daya debuterte med dobbeltplatinum-vinnende Hide Away i 2016, og vant sin første Grammy for sitt samarbeid med The Chainsmokers på Don`t Let Me Down. Debutalbumet hennes Sit Still, Look Pretty solgte til gull og hun headlinet en USA-turné. Oppfølgeralbumet hennes er nå på vei. I tillegg har den unge artisten rukket å havne på Forbes liste over de viktigste nye artistene under 30, og det som den yngste på listen.

Forsidefoto: Kate Biel