Den australske trioen i Middle Kids, bestående av Hannah Joy, Harry Day og Tim Fitz, deler i dag videoen til Don`t Be Hiding. Låten er hentet fra fjorårets kritikerroste debutalbum Lost Friends.

- Det er så mange ting vi skammer oss over, og som vi derfor gjemmer bort. Når de er gjemt bort, er det lett å føle at folk ikke kjenner deg og at dersom de kjente deg, ville de ikke akseptere deg. Don`t Be Hiding ber oss være ærlig og vise hvem vi virkelig er, og lære å elske oss selv og andre som ufullkomne, men likevel verdsatte mennesker. Vi laget denne videoen hjemme hos Harry. Den er avslappet og leken, og skal som sangen utforske denne idéen om å dele og akseptere, sier Hannah Joy om låten og videoen.

De spiller også videre på denne idéen og lanserer i dag Found Friends, der de utnytter Spotifys teknologi kreativt for å matche fans og spillelister med hverandre, uansett hvor de er. Det kan du sjekke ut her: https://foundfriends.middlekidsmusic.com/

- Vi laget Lost Friends med formålet å hjelpe lytterne med å finne ut hva som er sant og vakkert med verden og folkene som bor her. For oss betyr tittelen 'Lost Friends' at vi sørger over tapte kontakter, men den ærer også den menneskelige trangen etter å være i gode forhold. Vi er veldig takknemlige for de båndene som musikken har skapt for oss, og ønsker at dere også skal føle dere litt mer bundet med verden gjennom musikken.

I 2017 fikk Middle Kids mange til å sperre øynene opp på flertallige showcases både på SXSW og The Great Escape, de gjorde sin amerikanske tv-debut hos Conan O`Brian og de spilte support for artister som Ryan Adams og The War On Drugs.