Thomas Dybdahl har spilt inn en nydelig live-versjon av sin nye singel «Look At What We've Done» fra sitt kommende album.

En av Thomas’ store fans er den legendariske musikkprodusenten Larry Klein. Larry, som har produsert mer en 60 album og vunnet fire Grammys, har vært en fast støttespiller for Thomas i en årrekke. Og nå, for andre gang, har Larry Klein produsert et Dybdahl-album som slippes i løpet av høsten 2018.

De siste to tiårene har Thomas turnert med sitt faste band That Great October Sound. Nå har Thomas bestemt seg for å utforske nye musikalske retninger med nye besetning på scenen.

- Sist desember holdt mitt band gjennom 18 år og meg vår avskjedskonsert på Vega i København. Det var en emosjonell, men fantastisk kveld. Tiden var rett og slett inne for noe nytt og det er med stor glede jeg nå ser frem til å dra på turne med et nytt band bestående av fabelaktige musikerne som kan gi både nye og gamle sanger nytt liv, forteller Thomas.

Dybdahl sitt kommende album slippes 12. oktober og følger opp The Great Plains fra i fjor. Albumet fikk strålende mottakelse da det ble sluppet i vår og det ble trillet 5 på terningen i VG, Aftenposten, Dagbladet, Dagsavisen og Stavanger Aftenblad m. fl. Dagbladet skrev om albumet: «Pur Vellyd Fra Dybdahl» og Morgenbladet meldte «I mine ører blir Dybdahl bare bedre og bedre».