«Hvorfor er det ingen som spør etter meg» er, som brorparten av plata, spilt inn med Øyvind R. Gundersen, i Brageveien studio i Oslo.

- Låta var en av dem jeg likte aller best å jobbe med i studio, fordi den aldri hadde blitt spilt for noen før, jeg synes den hadde noe annerledes ved seg, og Øyvind ble den første som hørte låta. Det ble en spennende prosess. Jeg følte at låta hadde et veldig tydelig skjelett fra før, og vi landa fort uttrykk og stemning som utdypa dette, forteller Ingvild.

Malin Longva har produsert musikkvideoen til låta, Oslobaserte Daughter står for Art Direction, og Inès M. Belli er danser og den vi følger i videoen.

- Det har også vært en ganske sterk prosess å jobbe sammen med Malin om videoen. Jeg engasjerte henne fordi jeg har sett andre nydelige produksjoner hun har gjort, og fordi jeg synes hun har et veldig sterkt uttrykk. Det er ofte vanskelig å forklare "hva man mener" med en låt, eller et stykke tekst, for enten så gir det gjenklang hos den andre, og de forstår - eller så når den ikke fram. Når jeg fikk sendt den endelige videoen tilbake fra Malin, ble det en veldig sterk opplevelse. Jeg opplevde at videoen formidler og utdyper låta på en veldig presis måte, sier hun videre.

Det er alltid vanskelig å definere en låt tematisk, men når jeg har fått avstand til innspillingen og prosessen på denne, og ser Malins video, synes jeg opplevelsen av ensomhet er ganske oppsummerende for låta. Den handler om opplevelsen av ikke å bli sett, hørt, spurt etter, og ensomheten som også finnes i at dette ikke synes på utsiden, avslutter Ingvild Homme.

Debutalbumet kommer 14. september.

+ / # "perå" «» per's haøp`s