Årabrot har for alvor tatt steget inn i de internasjonale rekkene. Der de tidligere svettet seg gjennom spillejobber på lugubre rockeklubber og uglesette kunstgalleri, begynte de med "The Gospel" å løfte seg selv til arenaene hvor deres monumentale musikk så absolutt hører hjemme.

"Who Do You Love" fortsetter Årabrots taktfaste marsj mot himmels, og er utgitt på den Berlin-baserte metalbautaen Pelagic Records. Vi snakker et band med selvtillit, kunstnerisk visjon og retning.

- Teksten ble skrevet i Frankrike. Jeg leste en biografi om Max Ernst og fra nabogården med sitrontrærne hørtes rare lyder. Lydene blandet med Max Ernst gjorde at jeg så for meg psykedeliske skapninger på stylter som vaklet rundt trærne der. En surrealistisk opplevelse, forteller Kjetil Nernes i Årabrot til Musikknyheter.no.

- Da vi kom hjem tok vi bort all perkusjon og gitarer fra låten og lot Karin synge over det sarte orgelet og lap steel-gitaren. Resultatet ble overraskende, vakkert. Litt som synet i hagen i Frankrike, sier han videre.

Forsidefoto: Thomas Knights

Kjøp albumet hos Tiger