Den siste låten og episoden har fått navnet Then I Will Sing No More, og slippes altså en drøy uke før det braker løs med utsolgt verdensturné.

Serien startet med en visjon om å skape musikk uten restriksjonene den typiske syklusen ved å lage et album ofte byr på. Matsson begynte å slippe musikk etter hvert som den var skrevet og parret hver låt med en videoepisode, noe som også gjorde at han i større grad fikk utforske sin livslange interesse for foto og filmskaping. Det han ikke visste på forhånd, var at serien skulle bli en historie om en periode med personlig hjertesorg og om å komme seg tilbake på beina etter det. Om du går tilbake og ser alle episodene, i riktig rekkefølge, er det som å se inn et vindu til hans nyere fortid.

Akkurat dette har Matsson selv også reflektert over nå i ettertid.

Å bli ferdig med dette prosjektet var utrolig frigjørende. Jeg innså at jeg satt fast et sted og klarte ikke å se hvor heldig jeg er og hvor utrolig livet mitt faktisk er. Det å levere fra meg Then I Will Sing No More og ferdigstille When The Bird Sees The Solid Ground løftet meg, og jeg føler meg bedre nå enn jeg har gjort på lang tid.

Nå som serien er ferdig, kan du også høre hele i form av en EP, som også er ute nå.