I august lærte Pauline Östgård publikummet sitt om hvordan alle egentlig kan fly gjennom låta Ole. 19. oktober slipper hun dobbelsingelen som fortsetter på historien om Ole, Knut og Mari. Musikknyheter.no er så heldige at vi får vise premieren på videoen til Seksten Kvadrat dagen før den store dagen!

Jeg kan fly handler om å tørre å satse på at vingene holder. Du får møte tre ulike mennesker med tre ulike forutsetninger for å klare det. Historien til Ole fikk vi innblikk i tidligere i år, mens to nye mennesker forteller sine historier i låtene Seksten Kvadrat og Så lenge hjertet slår som utgjør dobbelsingelen Jeg kan fly. Kanskje du husker Knut? Han som forteller at Ole ikke kan fly?

— Det var aldri tenkt at historien om Ole skulle være en historie i flere deler, men noen ganger lever musikken sitt eget liv. Knut fikk aldri en rettferdig sjanse i Ole, selv om det var tydelig at det lå noe mer bak bihistorien om de
bratte stupene og de vonde ordene. Knut måtte få muligheten til å forklare seg, sier Pauline Östgård om Seksten Kvadrat.

Mari er den sterke jenta med svakt hjerte, og som setter Knut på plass. Historien om henne er bare ett minutt og 48 sekunder lang, men avslutter trilogien med et sterkt ønske om å ikke ta livet og tiden man har for gitt.