Das Body er et nytt Oslo-band med den eksentriske Ellie Linden i front, Didrik Karsrud, Patrik Alm og Kim Granholt (tidligere Superfamily). Det alternative pop-bandet spilte sine aller første konserter i januar i år, og fikk voldsom respons på disse. På grunnlag av debutkonsertene og en hjemmelaget demo fikk de en avtale med den internasjonale konsertarrangøren FKP Scorpio og ble booket til tre konserter på by:Larm, samt Øyafestivalen i sommer.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Das Body på Øya

Das Body ga ut sin debut-EP i september, og slipper i dag musikkvideo til låta «Graceland».

— Videoen er et forsøk på å beskrive kontrastene i følelsene sangen så vakkert formidler. På den ene siden fremmedgjøring og lengsel, og på den andre siden styrke og ro, forteller regissør Lykke Birkeland Hagen til Musikknyheter.no

— Vi har alltid tenkt at Graceland er mer enn følelse enn en sang, og det ville vi også prøve å få fram med videoen: Én setting, ett rom og nesten i ett take. Vi ville ikke forsøke å konstruere en historie, men bare vise hvordan Ellie har det når hun synger den. Riktignok med den litt uventede tilstedeværelsen av en bodybuilder. Han representerer det foruroligende elementet som ligger i underteksten, sier bandet om låten.

Forsidefoto: Hsiang Hsiang Wang