I dag slapp Dangerface deres første singel Let it burn fra deres kommende debutalbum som slippes i begynnelsen av neste år. Dette er en skikkelig Jærcore-låt på engelsk, for folk som liker Refused, Poison The Well og Gallows.

Selv så sier de om videoen:

Vi gikk til Erik Furulund fordi vi har sett hva han har prestert tidligere og vi elsker det han har gjort for Panic Attack!, Sassy Kraimspri og Agenda. Vi ga han låten og han kom tilbake etter to dager med ide, location og håndtegnet storyboard som Torbjørn Egner ville ha blitt misunnelig av.

Han har en særegen stil som bringer minnene tilbake til det glade åttitall hvor ting var håndlaget, det var praktiske effekter og kreativiteten lå i begrensningene.

Regissøren valgte å putte hele produksjonen i en bitte liten garasje og få den og bandet til å se større ut enn sjølve livet. Frykten var derfor stor i bandet da vi ble redde for att vi måtte stå og se kule (Les: kleine) ut ved siden av ett par Madshus ski, gamle sykkelhjul og noen skøyter som ingen passer lengre. Frykten forsvant rimelig fort da vi så at han og Dave Pickett (Vokalist Panic Attack!) hadde kledd hele garasjen inn i lys, banneret vårt, en scene og lagd ett helt filmsett ut av gammalt ræl og høyttalere.
Hoveddelen av videoen ble filmet på en fuktig dag i oktober og regissøren filmet den siste detaljen i ett drivhus hvor han satte fyr på ett dørskilt med logoen vår på dagen før han viste oss den siste klippen. Vi satt paffe igjen etter første visning og vi var jævlig fornøyde med hvordan han hadde satt sammen alle disse elementene og fått fire minutter til og virke som to og ett halvt minutt!
Det betyr at du kan se den to ganger på rappen og ikke miste noe tid. Vi ser nye detaljer hver gang vi ser den.Forsidefoto: Erik Furulund