Singelen er hentet fra Jades nært forestående og ekstremt ettertraktede debutplate som slippes på Glassnote 19.april

Mens slippet av hennes debutalbum nærmer seg, har Jade Bird blitt en av Storbritannias mest verdsatte nye talenter. Hennes ekstremt autentiske og fryktløse råe sound har sendt henne ut i et eget kjørefelt og gjort henne til et enerverende friskt pust i det nåværende musikalske landskapet. Singelen I Get No Joy er allerede en hit på øyriket og ligger høyt oppe på listene til britisk Radio 1.

Musikkvideoen er regissert av Jamie Thraves, som også har regissert Coldplay sin The Scientist og Radioheads Just. Resultatet er en gripende liten film med Jade bak rattet som stuntkvinne fanget i en kamp som pågår både foran og bak kamera.

I Get No Joy er en eksepsjonell smakebit på hva som kommer på hennes første fullengder, og fortsetter der hennes to forrige singler Uh Huh og Love Has All Been Done avsluttet 2018, som ble hennes store gjennombruddsår. Hun turnerte verden flittig, ble et velkjent navn både på tv og radio på begge sider av Atlanteren, og hun har allerede spilt live på talkshows som Stephen Colbert, Jimmy Fallon og Jools Holland. Og etter å ha skrevet 200 låter, har hun nå samlet de 12 beste til sin selvtitulerte platedebut.

Platen er en utrolig selvsikker reise som utforsker det å finne, miste og det viktigste – å observere kjærligheten i alle dens ulike former. Fra første lytt er det vanskelig å tro på at Jade Bird bare er 21 år gammel, da hun uten problemer hopper mellom svært utfordrende temaer som skilsmisse, desillusjon, utroskap og sorg. Men disse triste øyeblikkene utfordres hele tiden av enormt oppløftende og glade sanger, og som en helhet er albumet sydd sammen av en grenseløs energi og positivitet. Til syvende og sist er det lyden av en ung kvinne i full kontroll over sitt sound og sine låter, med historier å fortelle og observasjoner å dele. Hvis 2018 var gjennombruddsåret hennes, vil 2019 være året der hun får vinger og flyr av sted.

I mars og april skal Jade Bird turnere med Hozier, og hun skal også spille med både Father John Misty og Jason Isbell på flere datoer.