I dag slipper Aiming For Enrike første singelen fra det kommende albumet, et album som bringer dem mye nærmere klubben og dansegulvet enn de har vært tidligere.

«Hard Dance Brainia» er en suggererende, catchy tune til dem og være, og minner mye mer om live-soundet de har jobbet med det siste året.

— Vi er et discoband nå. Denne låta kan man danse til. Videoen er et eksempel på en dans man kan danse, sier bandet i en kort kommentar til Musikknyheter.no

Den dansende mannen i videoen er trommeslageren til Honningbarna.

Man kan trygt si at Aiming For Enrike har vært kjent over hele verden for sine frenetiske, ville og engasjerende live-shows, all den tid de har turnert, og turnerer, i land som USA, India, Japan, Tsjekkia, Norge, England og Tyskland m.fl. Men at musikken deres passer best på scenen er en misoppfatning som innimellom oppstår. Det motbeviser til fulle på deres kommende album «Music For Working Out».

Der hvor de tidligere har eksperimentert med støyende svingninger og frenetiske angrep, har musikken til Aiming For Enrike nå beveget seg mer og mer mot klubben og dansegulvet. Det er mer futuristisk, det er funky og det er mer inkluderende. Inspirasjonen hentes denne gangen fra så vidt forskjellige artister som Talking Heads, Jon Hopkins, ABBA og Mr. Oizo, samt filmer og serier som «Stranger Things», «Blade Runner» og «Interstellar».

Forsidefoto: Anne Valeur