AURORA er allerede ute med «The Seed», en låt som omhandler giftige elver, felte trær og som er basert på et gammelt utsagn fra amerikanske urfolk som lyder “you cannot eat money, oh no”. I dag er musikkvideoen ute!

«Jeg er veldig glad i naturen og ville lage noe som ville gjøre miljøbevissthet vakkert. «The Seed» er et lite kamprop som jeg og de som synger den med meg vil synge for moder jord. Den handler om at vi alle må ofre litt for å redde noe mye større og viktigere enn oss selv» sier AURORA.

«A Different Kind of Human» er AURORAs tredje album og er del to av det kritikerroste albumet «Infections of A Different Kind – Step 1» som ble sluppet som en overraskelse høsten 2018. «A Different Kind Of Human-Step 2», som kommer 7. juni, fokuserer på miljøkrisen og konsekvensene av den tøylesløse individualismen vi ser i dagens samfunn. Dette er nok et stort, imponerende og konseptuelt skritt fremover, og albumet viser at AURORA er en kreativ kraft å regne med. Det faktum at hun har over 500 millioner streams på Spotify og Apple Music bekrefter bare dette.